Uno.

Dato |  Torsdag 9. juni kl. 14.00-15.15 og Tirsdag 14. juni kl. 14.00-15.15 Pris | Gratis Sted | Online (Zoom) 

Deltakere vil få mulighet til å teste ut DragonBox Skole- gratis! 

Registrer deg her

Etter registrering vil du motta en e-post fra oss som ber deg bekrefte e-postadressen din. Dette er en forutsetning for å få linken til selve webinaret. Ta kontakt med oss ​​hvis du ikke mottar e-posten (sørg for å også sjekke spam).

En ny, omfattende studie fra NIFU viser at å bruke DragonBox Skole i matematikkundervisningen øker elevenes motivasjon og prestasjon betydelig. Meld deg på et spennende og inspirerende webinar hvor du blir kjent med den innovative metoden som vil hjelpe deg og dine elever med å lykkes!

Hva du vil lære om

  • Metoden:
    Lær hvordan du kan legge til rette for dypere og mer effektiv læring gjennom matematiske samtaler, utforskning, problemløsning, og lek.
  • Et komplett læreverk for 1.-4. trinn:
    Alle verktøy du trenger for suksess i klasserommet. 
  • Resultater:
    Siden 2016 har NIFU forsket på bruken av DragonBox Skole. Hør mer om resultatene som ble lagt frem i 2021.

Presterer blant de beste
på nasjonalt nivå

DragonBox Skole er et komplett matematikklæreverk for småskolen som i dag brukes av over 60 000 elever og lærere, på over 700 skoler, i både Norge og Finland.

Jenni Forséns klasse på Nurmela skole i Finland har nådd til topps i matematikk på nasjonalt nivå ved å bruke DragonBox Skole. I denne videoen forteller hun om hvordan metoden har hjulpet dem med å oppnå så gode resultater. 


Del med kollegene dine:

"Vi opplever et stort engasjement og motivasjon hos elevene. Når elevene jubler fordi vi skal ha litt ekstra matte en dag, er det noe som blir gjort riktig. Vi ser at flere henger med og at det fenger fler enn med de tidligere læreverkene vi har hatt i matematikk."

- Birger Bjørnstad, Flekkerøy skole


Kontakt oss:

Email:
skole@dragonbox.no

Telefon:
+47 401 83 452